ادامه ..گفتگوی عمومی 23 [حرفهای خودمونی]* |
اين صفحه نسخه ذخيره شده مطلب است. ( مشاهده نسخه اصلي ) |
| 10 مهر 1388 | ||
saeed |
از اینجا میتونین به همه ی گفتگوهای عمومی دسترسی داشته باشین. 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 |
|
| 10 مهر 1388 | ||
نسرين |
سلام به همه کسای که میان به این گفتگو سرمیزنن امیدوارم که این گفتگوی عمومی پر رونق باشه |
|
| 10 مهر 1388 | ||
saeed |
||
| 11 مهر 1388 | ||
علی |
سلام ایول گفتگوی جدیدم راه افتاد |
|
| 28 مهر 1388 | ||
محمد |
درود خدایان بر شما باد.
چه خبرا؟بعد از مدت طولانی یه سر اومدم |
|
| 30 آبان 1388 | ||
محمد |
سلام بر همگی دوستان. بابا کلاً سایت خوابیده!!!!! این چند وقت که سایت یا لود نمی شد یا اینقدر دیر لود میشد که پشیمون می شدیم. دیگه کسی نمیاد؟؟؟؟؟؟ |
|
| 2 آذر 1388 | ||
علی |
چه سوت و کور شده سایت کسی نیست؟ |
|
| 2 آذر 1388 | ||
نسرين |
سلام چرا بنده هستم |
|
| 11 آذر 1388 | ||
محمد |
hellooooooo. hellooooo. any body there???? im hereeeeee. سلام. سایت خیلی سوتو کور شده. هیچکس نیست؟؟؟؟ گلوریا،میثم،آرش،فور و بقیه کجایین؟ دلمون گرفت بابا |
|
| 24 آذر 1388 | ||
علی |
سلااااااااااااااااااااااااام |
|
| 28 آذر 1388 | ||
مهرداد پی ام زد |
از شما هم دعوت میکنم تو این سایت عضو شید www.360baz.com |
|
| 30 آذر 1388 | ||
محمد |
سلام. چه عجب بالاخره يكي يه سري به سايت زد. سايت خيلييييييييييييييييي سوت و كور شده. آقا مهرداد شما از بقيه خبري نداري؟ از بچه ها هر كس مياد يه اعلام حضور كنه لااقل بدونيم هستين يا نه. |
|
| 3 دي 1388 | ||
علی |
سلام بازم که کسی نیست دیگه امیدی نیست به بقیه
الهی نسوزی تو گفتی بسوزم گذاشتی که هر شب به ره چشم بدوزم من از گریه هر شب یه دریا میسازم همه زندگیم رو به چشمات میبازم صدای دلم رو تو نشنیدی رفتی خراب تو گشتم کلامی نگفتی تو را میسپارم به دست خدایم فقط او شنیده همیشه صدایم (2 یه شب عاشقانه برات گریه کردم تو هرگز ندیدی به لب آه سردم تو با بی وفایی به خاکم نشوندی من ساده دل رو به غربت کشوندی نمیبخشمت من ببین روزگارم ببین از جدایی چه بر سینه دارم تو را میسپارم به دست خدایم فقط او شنیده همیشه صدایم تو را میسپارم به دست خدایم فقط او شنیده همیشه صدایم |
|
| 5 دي 1388 | ||
آرش |
من هستم دورادور ! |
|
| 9 دي 1388 | ||
نسرين |
بنده هم هستم :) |
|
| 9 دي 1388 | ||
محمد |
im here too. بقيه هم اعلام حضور كنن تا يه بحثي راه بندازيم. |
|
| 10 دي 1388 | ||
حميد |
سلام منم بعد از مدت ها اومدم ،
سال نوي ميلادي را نيز به همه مسيحيان تبريزك مي گويم و اميدوارم سال خوبي داشته باشند . |
|
| 14 دي 1388 | ||
کیانوش |
سلام بر دوستان گل موبي سال نو ميلادي را به همه دوستان مسيحي تبريك عرض مينمايم يه بحث راه بندازين |
|
| 18 دي 1388 | ||
آرش |
:-? |
|
| 18 دي 1388 | ||
Ali |
che sooto kooore inja ke che bahs o gofto goooye khodemunie ? :-? |
|
| 24 دي 1388 | ||
علی |
sallaaaaaaaaaaaaamm |
|
| 29 دي 1388 | ||
Arinoos |
یووووووووووووووووووووووووووو هووووووووووووووووووووووووووووو بااااااااااااااااااااااااااااااای بااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
| 29 دي 1388 | ||
نسرين |
مثل اینکه کم کم قدیمی ها هم پیداشون میشه خوش اومدیArinoos |
|
| 2 بهمن 1388 | ||
آرین |
سلام عرض شد
من خیلی وقت بود این سایت رو میشناختم اما تازه عضو شدم
لطفا تحویل بگیرید |
|
| 7 بهمن 1388 | ||
محمد |
سلام. درود خدا بر شما باد ای برادر پاک دامن.
من از شهر حافظ و سعدی به همه دوستان سلام عرض می کنم |
|
| 13 بهمن 1388 | ||
MAMALI |
سلام دوستان عزيز ميبينم كه به گفتگوي شماره 23 هم رسيديم به آقايون آرش ومحمد و كيانوش عـــــــــزيزم سلام مخصوص به همگي دلم يه ذره شده براتون اميد وارم همگي خوب و خوش باشيد محمد جون خوش بگذره ! عكستوعوض نكردي بابا اعتماد به نفس همچنين آقا كيانوش |
|
| 24 بهمن 1388 | ||
محمد |
سلام بر جناب مملي عزيزو گرام. كجايي برادر؟ميدوني چقدر پيغام گذاشتم؟؟اين چند وقت كه نبودي خوش ميگذشت؟ عكسو چند باري عوض كردم ولي هيچ كدوم به دلم ننشستن.تو هم كه همون عكسو داري هنوز |
|
| 1 اسفند 1388 | ||
MAMALI |
محمد جون به خدا شرمنده راستشو بخوای نه خبر ندارم اما مطمئن بودم که فراموش نشدم به افتخارت عکسمو عوض کردم نزار به حساب بی معرفتی به خدا نمی تونم دیگه کانکت بشم ولی هروقت بیام اینترنت حتما اولین سایتی که بیام اینجاست. بد نمی گذره اما زیاد خوش هم نمیگذره دارم میرم دانشگاه البته از فردا شروع میشه تازه خــــــــــــــیلی چاکرم |
|
| 20 اسفند 1388 | ||
احسان |
سلام منم هم برام جالب بود که دیدم به گفتگوی 23 رسیدید.
اما میدونم من از افرادی هستم که تو این سایت خیلی کسی تحویلمون نمیگیره.
اما اومد که اول نفری باشم تو این سایت که سال نو رو پیشاپیش تبریک مسگه به تمام کاربران سایت موب.
واستون آرزوی موفقیت روز افزون میکنم.............. |
|
| 21 اسفند 1388 | ||
محمد |
دشمنت شرمنده.من خودم خيلي كم خونه ام ولي هر سعي ميكنم از شركت يا خونه يه سر به سايت بزنم و حالي از بچه هاي سايت بژرسم.اميدوارم هرجا كه هستي سالمو سرحال و موفق باشي و يه سر هم به ما بزني. آقا احسان اين چه حرفيه؟؟؟ مخلص همه بچه ها هم هستيم دربست تو راهي هم سوار نميكنيم. اميدوارم اين سال جديدي كه داره مياد براي همه خوب و سر شار از موفقيت و شادي باشه. سال جديد سال بچه هاي 65.اين سال رو به همهشون و خودم |
|
| 24 اسفند 1388 | ||
نیما |
سلام از دوستان کسی میتونه راهنماییم کنه چه طور اعتبارما زیاد کنم؟؟ |
|
| 25 اسفند 1388 | ||
MARY |
baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah
سلااااام و دوستان گوگولی خودم :D
آرش خوبی ؟ :))
چه خفرا ؟!اوضاع سایت خوبه ؟ همچی خوب پیش میره؟!
اتفاقی گذرم خورد اینور :D فکر نمیکردم پسوردم یادم باشه :D |
|
| 29 اسفند 1388 | ||
saeed |
سلام به همه دوستاي عزيزم توي mob.ir امروز يك روز استثنايي هستش. آخرين روز از سال 88 و اولين شب از سال 89. سال نو رو به همتون تبريك ميگم و آرزو دارم سال خوبي رو پيش رو داشته باشيم.
اميدوارم همه (ما) موفق باشيم . در تمام مراحل زندگي ودر هر كجاي دنيا كه باشيم. |
|
| 29 اسفند 1388 | ||
abolfazl |
سلامي گرم به همه ي مب گلا سعيد جان تواخرين پيام سال گذاشتي منم بعد از بازگشت طولاني مدتم افتخاراين دارم اولين پيام سال بذارم واولين كسي باشم كه اين عيد فرخنده تبريك بگم ويه تبريك مخصوص براي نسرين خانم چون تنها فرد قديمي سايت كه فعال سال خوبي براي همتون ارزومندم |
|
| 29 اسفند 1388 | ||
نسرين |
سلام منم سال نو رو به همه تبریک می گم امیدوارم که سالی پر از شادی و موفقیت برا همون باشه.
|
|
| 1 فروردين 1389 | ||
وحید |
سلام سلام
|
|
| 1 فروردين 1389 | ||
abolfazl |
ببخشيد نسرين خانوم ازمحمودخبري نداريد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چي شداون كه يكي ازطرفداراي استوارمب بود |
|
| 2 فروردين 1389 | ||
نسرين |
نه اقا ابوالفضل ، خبری از اقا محمود نیست ، شاید هم میان سر میزنن اما پیام یا مطلبی نمی زارن
هر جا هستن موفق و سلامت باشن |
|
| 2 فروردين 1389 | ||
abolfazl |
ممنونم.راستي چقداينجاسردشده.............................دلم واسه همه مبيا تنگ شده سپنتا گلوريا ميثم جيناو................اينا كجان كاش دباره همه جمع شن تا مب مثل هميشه گرم گرم باشه..............اين از ته قلب ارزو ميكنم |
|
| 3 فروردين 1389 | ||
abolfazl |
بچه ها ميان ها اما هيچكدومشون پيام نميذارن .............................مبي ها مغرور نبودن كه |
|
| 3 فروردين 1389 | ||
حسين |
سلام دوستان می بینم که سایت موبی که زمان شلوغ بود دیگه خیلی سرد شده دوستان انشالله که همگی خوب باشند و سالی پر بار داشته باشند |
|
| 3 فروردين 1389 | ||
abolfazl |
سلام بله همين طور كه ميبينيد اتحادمبي ها از هم پاشيده وهرجاش كه قدم ميذاري ادم يادش مياد كه سري به اهنگاي چاوشي سري بزنه عاليه
|
|
| 3 فروردين 1389 | ||
محمود |
سلام به همه موبی های گل و بلبل-عید وسال جدید بر همه موب گلا مبارک و یه عرض ارادت مخصوص خدمت داش گلم ابوالفضل عزیز امیدوارم سال خوب و پر برکتی باشه برا همتون خوب ما پس از یه دوره 600ساله از خواب زمستونی بیدار شدیم و گفتیم یه سری به موب گلا بزنیم و یه اعلام حضور جانانه بکنیم اها راستی سال88 چطور سالی بود براتون؟ خوب بود: خوب نبود ای. بدک نبود برو بابا بزا باد بیاد |
|
| 4 فروردين 1389 | ||
abolfazl |
جدي ميگي داش محمود اگه جرئت داري سري هم به صندق پستيت بزن..... راستي عزيز از بچه ها خبري نداري؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/// |
|
| 5 فروردين 1389 | ||
abolfazl |
من اومدم تا دوباره روزاي خوش قديم با مبي ها تكرار كنيم اما مثل اينكه قسمت نبود........با كسب اجازه ازبزرگا وسرورهاي مبي ها مارفتيم...........فعلا باي مبي هاي عزيز............ |
|
| 8 فروردين 1389 | ||
محمود |
سلام به همه موبی ها - ما نیز هستیم |
|
| 12 فروردين 1389 | ||
محمود |
سلام به همه عزیزا -داش ابوالفضل کجاییی پس-بقیه کجان-سال نو شد امیدوارم اینجا هم شلوغ شه |
|
| 16 فروردين 1389 | ||
آرش |
السلام عليک يا ايهاالموبيون ! |
|
| 21 فروردين 1389 | ||
محمود |
وعلیک السلام---بقیه وینک |
|
| 23 فروردين 1389 | ||
تورك اوغلان |
سلام دوستان جدید و قدیم من باز هم یه سری زدم ؛ امیدوارم که از این به بعد دیگه سر بزنم و شرکت کنم در بحث ها شما که بحثی راه نمیندازین ناسلامتی گفت و گوی عمومیه من نیومده یه بحثی راه بندازم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به نظرتون در بازی جمعه "تراختور" - پیروزی ؛ نتیجه چند چند میشه؟ و هر کدوم از تیم ها چند نفر طرفدار خواهند داشت؟
اول خودم نظرمو میگم به نظر من تراختور با 2 گل اختلاف میبره ---احتمالا 3 بر1 و حدود 100 هزار نفر "تراختور" طرفدار خواهد داشت و حدود 500 نفر از فارسهای مقیم تبریز هم میان طرفداری پس پس رو بکنن |
|
| 25 فروردين 1389 | ||
abolfazl |
سلامي تازه دلم نيمد بهتون سر نزنم چطوري مهندس كم پيدايي؟//////////وخدمت ترك اوغلانم عرض ادب بعدازاون جنجال رفتي وحالااومدي براي يك جنجال تازه ................من كه عاشق اين كارم مطمئنا كم نميارم |
|
| 28 فروردين 1389 | ||
Gina |
سلام همگي !! خوبين؟ // بچه ها كسي مقاله 2009 يا 2010 درباره سيستم عامل نداره؟؟ از سايتايي مثله ieee يا elsevier // كيا اينجا كامپيوترن؟ // نبود؟ // ميثم تو نداري؟ تو اون ... فروشيت بذار من مشتريم / ابولفضل تو چي ميخوندي؟؟؟ |
|
| 28 فروردين 1389 | ||
نسرين |
سلام جینا خانوم
خوبه باز به خاطر ما هم نباشه به خاطر مقاله یه سری هم به سایت زدین |
|
| 29 فروردين 1389 | ||
تورك اوغلان |
جینا تو هم حوصله داریااااااااااا الان موقع مقاله اس؟
تو اون ...... فروشی هم ندارم ؛ کلا اون .... فوشی رو ندارم.
راستی این شبا نمی بینمت ، نکنه .............؟؟؟؟؟؟؟ |
|
| 29 فروردين 1389 | ||
Gina |
اين چه حرفيه نسرين جون؟ خوبي شما؟ سال نو مبارك چي چيو نكنه ميثم؟ خود تو چي؟ نكنه ...؟ البته واسه تو كه بكنه، نه؟ من هنوز مقاله رو ميخواما اگه يه وقت بدست آوردين متشكر ميشم |
|
| 4 ارديبهشت 1389 | ||
saeed |
سلام به همه دوستای عزیزم که هیچوقت از یاد نمی برمشون. |
|
| 9 ارديبهشت 1389 | ||
آرش |
يکي ديگه راه بندازين اين خيلي بي حال شده. |
|
| 21 ارديبهشت 1389 | ||
abolfazl |
sssssssssssaaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllam be hame??????????????????khoofiiiii jina man electoronik............. va arze adab be mohandese golam mahmood khan....felan bache ha |
|
| 25 ارديبهشت 1389 | ||
mahdi |
سلام گفتگو روادامه بدين شايد ماهم بتونيم از اطلاعات شما بزرگواران استفاده كنيم |
|